• Hotel La Truite d'Argent

  Het best bewaarde geheim van de Ardennen

 • Tussen Cetturu en Tavigny

  Een mini resort

  2-persoons chalets in de Ardennen

  Herberg La Truite d'Argent

  Het best bewaarde geheim van de Ardennen.

  En wil je naar de Ardennen en wil je helemaal het gevoel ervaren dat de wereld er anders uit kan zien? Mooier. Trager. Milder.

  En wil je even weg van alle drukte die het moderne leven met zich meebrengt? Boek dan een 2-persoons accommodatie bij La Truite d'Argent, hartje Ardennen nabij Houffalize.

  Je kunt kiezen uit een Gastenkamer met ontbijt, diverse Vakantie Studio's of een van de 4 romantische vrijstaande Cabanes.
   

  Het romantische La Truite d'Argent is specifiek ontworpen voor volwassen stellen of vrienden en is een aangename plek voor mensen die houden van kleinschalig, ongedwongen en eigenwijs.

  La Truite d'Argent is natuurlijk niet perfect! Maar het hotel is wel de plek als je houdt van gezellig tafelen, ontspannen genieten, live concerten en outdoor activiteiten in een onwaarschijnlijk mooie natuur.

   

  Herberg La Truite d'Argent ligt in een adembenemend mooie vallei in natuurpark Des Deux Ourthes en is omgeven door imposante bossen en flinke lappen ongerept weideland. Er is geen enkel ander huis binnen gezichtsbereik. Het is als het ware 'het laatste huiselijke huis'. De aanwezigheid van een mooi, kronkelend beekje geven onze locatie een 'picture perfect'-kwalificatie.