La truite d'argent

TV Pers

Vlaanderen vakantieland.

Reportage voor Vlaanderen Vakantieland op de Belgische TV zender Eén.
Volgens Ben Roelants is La Truite d'Argent een absolute aanrader.

Wil je de hele verhaal bekijken? klik hier

vlaanderen vakantieland


Pers

Onderstaand vindt je een beknopt overzicht van wat er in de Nederlandse en Belgische pers ons verschenen is over BosHotel La Truite d'Argent
Klik op de logo's om de volledige publicatie te lezen.

Beaverfest 2012.

Na Speedfest, het rock/punk/metalfestival in het Eindhovense Klokgebouw, wilden de mannen van Peter Pan Speedrock hun organisatorische kwaliteiten ook wel eens in de open lucht demonstreren. Samen met oud-bassist Bob Muileboom en diens partner Henja Govers -eigenaren van La Truite d'Argent- bedachten ze Beaverfest. De eerste editie vindt de laatste zaterdag van augustus plaats op een niet-alledaagse locatie: een afgelegen vallei bij het gehucht Tavigny in de Belgische Ardennen..

 

Rockcity in de Ardennen, YES WE CAN!.

FRITS, dé toonaangevende glossy van het Eindhovens Dagblad voor de actieve meer-verdienende inwoners van Zuidoost-Brabant. Het is een vlot geschreven magazine dat zich in het bijzonder richt op de dynamiek van Eindhoven en het leven in de stad.

Frits schrijft met regelmaat over bijzondere Eindhovenaren. Dit keer waren Bob & Henja aan de beurt die zich nog steeds Eindhovenaren voelen ondanks dat ze al geruime tijd in de Ardennen wonen. Het verhaal laat in essentie zien dat moderne cultuur ook in hartje Ardennen te vinden is. Een liveshow van Bob's vroegere Eindhovense band gaf een uitverkochte zaal. Van jong tot oud kwamen ze vanuit diverse streken en omringende landen naar La Truite d'Argent. Dit om een speciale happening mee te maken op een speciale plek.
Het artikel is 2 pagina's en is 289 kb.

 

Grenzeloos genieten.

Written in Music is hét online magazine waar de liefde voor muziek centraal staat. Een magazine bedoeld om eenieder die niet binnen 1 bepaald genre kijkt en luistert optimaal te kunnen bedienen met muziek-nieuws en recensies.

Dit artikel laat zien dat een verblijf in La Truite d'Argent gekoppeld aan een liveoptreden van Americana muzikanten zeker de moeite waard kan zijn. Een hotelgast verlaat deze plek met een speciale herinnering in zijn hart op een speciale locatie.

Het artikel is 2 pagina's en is 308 kb.

 

Magazine Genieten.

Magazine over het beste uit de wereld.
Uitgebreid ervaringsverhaal over het boshotel dat een duidelijk beeld geeft over waar het bij Bob & Henja om draait: absolute rust en het creeëren van een droom. Mooie illustraties versterken deze story waardoor je hier graag wilt (gaan) vertoeven.


Het artikel is 5 pagina's en is 2,8 MB.

 

 

 

Man of all seasons

Een Nederlands lifestyle dblad.
Deze sfeerreportage leest als een mooi verhaal over twee jeugdvrienden die elkaar na zoveel jaren opnieuw vinden. Boshotel La Truite d' Argent vormt het sfeervolle achtergronddecor.

Het artikel bestaat uit 5 pagina's en is 1,1 Mb.

 

 

 

 

 

Dagblad de Morgen.

Een Belgische kwaliteits krant.
Twee vaste gasten van la Truite d'Argent geven de lezer hun impressie over wat dit boshotel voor hen betekent. Het artikel is door zijn bijzondere schrijfstijl twee maal gepubliceerd.

Het artikel bestaat uit 1 pagina en is 124 Kb.