La truite d'argent

Goed te weten

Een weekendje of midweek weg doe je niet elke dag, zo'n korte vakantie moet dus leuk zijn.

We willen daarom graag vermijden dat je voor verrassingen komt te staan of dat je verkeerde verwachtingen hebt. Er is namelijk een aantal dingen waarin la Truite d'Argent afwijkt van andere hotels. Daarom vind je op deze pagina de belangrijkste informatie in een 'nutshell'.

Het hotel is volledig rookvrij maar voor rokers is er een mooi rookterras.

Verwacht geen hopeloze formaliteiten of nutteloze service. Geen witte tafelkleden of gesteven servetten. De inrichting is functioneel en sfeervol.
We creëren op die manier een ongecompliceerde sfeer die door onze vaste gasten als prettig ervaren wordt.

Ook zal je geen radio of televisie op de kamers vinden omdat dit naar ons idee niet past in deze pure en inspirerende locatie. De werkelijkheid is namelijk mooier dan de verbeelding.


De belangrijkste tijden:


 • Ontbijt tussen 9:00 en 10:30.
 • Check-in vanaf 16:00 hr.
 • Check-out 11:00 hr.
 • Keuken open vanaf donderdag t/m zondag van 19:00 hr tot 20:30 hr.

 • Groepsboekingen zijn in overleg mogelijk:

  Een reservering verzoek voor meerdere kamers kun je alleen via email aanvragen, dient minimaal twee nachten te zijn en bieden we aan inclusief drie-gangen maaltijd en ontbijt.
  La Truite d'Argent richt zich op individuele stellen en gezelschappen tot maximaal 6 personen.

  KINDEREN VANAF 12 JAAR WELKOM:

  Wij constateren dat meer en meer Ardennengangers behoefte hebben aan een hotel dat niet is ingericht voor jonge kinderen; dus geen kleine kinderen en babies, helaas.
  En wil je graag met je kinderen vanaf 12 jaar bij la Truite d'Argent logeren dan is dit alleen mogelijk in het vakantie appartement.
  Voor de duidelijkheid; wij -en onze gasten- vellen uitdrukkelijk geen waardeoordeel over kinderen en hebben ook geen hekel aan ze. La Truite d'Argent voorziet slechts in een behoefte die duidelijk bestaat.


  Huisdieren:

  Uit hygienisch oogpunt zijn huisdieren niet toegestaan.